Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Бившата на Кулгагин  се похвали с мъжа до нея- страхотно момче (снимка) Бившата на Кулгагин  се похвали с мъжа до нея- страхотно момче (снимка)
Facebook Twitter Google+Бившото гадже на Кулагин по- щастлива от всякога След като сексапилната Елена Виан се появи в студиото на VIP Brother, за да... Бившата на Кулгагин  се похвали с мъжа до нея- страхотно момче (снимка)

Бившото гадже на Кулагин по- щастлива от всякога

След като сексапилната Елена Виан се появи в студиото на VIP Brother, за да защити Валентин Кулагин, цяла България заговори за красотата ѝ.

Елена е успешна клубна танцьорка. Тя и скандалният гримьор са имали дългогодишна връзка в училище.

Кулагин, който побърква съквартирантите си с постоянни обиди и нападки, многократно се похвали пред мъжете, че никога не са били с красавица, като неговата бивша.

През 2017 година Елена влезе в топ 20 на конкурса на престижното американско списание Maxim – “Maxim’s Finest”.

Сега Елена има връзка с Виктор Братованов. Двамата обичат да пътуват. Миналата година двамата кумуваха на сватбата на внука на бившия премиер Димитър Попов.

Освен успешен модел, Елена Виан се наложи и като професионална фрий-денс танцьорка. През последните години тя е едно от най-емблематичните лица на клубната сцена в София.

Работила е за едни от най-популярните нощни заведения, като към момента е част от шоу програмата на Provocateur. Освен като танцьор, там тя се изявява и като дизайнер на сценичните костюми на балета.

По образование Елена е графичен дизайнер, но има и за цел да създаде свой собствен моден бранд.

Още от категорията
Коментари